HomeFunctiesWat kost hetOver onsKlantenF.A.Q.NieuwsContact
   
 

Blog

In onze blog vindt u het laatste nieuws over mijnNieuwsbrief.nl en plaatsen wij links naar leuke en interessante websites op het gebied van e-mailmarketing. Heeft u zelf een interessante tip dan kunt u deze emailen naar blog@mijnnieuwsbrief.nl.
 

Opgeven is geen optie
Opgeven is geen optie! En zeker niet voor al die mensen in Nederland die te kampen hebben met de ziekte kanker. City Box en DOOR Training & Coaching hebben de handen in een geslagen om de strijd tegen kanker kracht bij te zetten. Tijdens het jaarlijks terugkerende evenement ‘Alpes d’Huzes’ op 6 en 7 juni fietsen 16 fietsers van het ‘City Box fietst DOOR’ team de berg op in de Franse Alpen. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker.
Statistieken vernieuwd
Het ontwikkelteam van mijnNieuwsbrief.nl heeft weer een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de e-mailmarketingapplicatie. Zo kunt u nu beter zien wie van uw abonnees de nieuwsbrief leest op een mobiel apparaat en kunt u in één oogopslag zien wat het beste tijdstip is om uw nieuwsbrief te versturen.
Nieuwsbrief tip: Volg soChicken via email
SoChicken is een website waar je gelukkig en blij van wordt. Een site vol positieve en praktische tips die je helpen je leven mooier te maken.
Nieuwe layout
De webapplicatie van mijnNieuwsbrief.nl heeft deze week een nieuwe look and feel gekregen. De applicatie ziet er niet alleen weer nieuwer uit, de functionaliteiten werken ook sneller.
De opkomst van mobiele e-mailmarketing
De cijfers liegen er niet om. E-mailmarketing voor mobiel gebruik wordt elke dag belangrijker. Tien tot dertig procent van geopende e-mails zijn afkomstig van mobiel.
Nieuwe functionaliteiten
Deze maand heeft het ontwikkelteam van mijnNieuwsbrief.nl weer een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de webapplicatie.
Combinatie e-mail en social media biedt kansen voor marketeers
Steeds meer mensen gebruiken sociale media ten koste van e-mail, maar e-mail is nog altijd het meest gebruikte online communicatiemiddel.
Volg ons op Twitter!
Volg mijnNieuwsbrief.nl op Twitter en blijf snel en eenvoudig op de hoogte van de laatste wijzigingen aan mijnNieuwsbrief.nl en ontvang handige tips op het gebied van e-mailmarketing.nl
Gooi de helft van uw database weg
Zo’n 40 procent van de gemiddelde e-maildatabase respondeert al langere tijd niet op ontvangen e-mails. Veel marketeers blijven deze mensen bestoken met nieuwsbrieven en acties.
mijnNieuwsbrief.nl op snellere server
Door toename in het gebruik van mijnNieuwsbrief.nl de afgelopen maanden, was het noodzakelijk het systeem per direct te verhuizen naar een nieuwe server met meer capaciteit.
 


bekijk demo
gratis uitproberen
klant wordenKlanten:

  • Logo1.jpg
  • logo2.jpg
  • logo4.gif
  • logo3.jpg
  • wiko.jpg

Nieuws:


Opgeven is geen optie (02/02/2012)

Statistieken vernieuwd (01/02/2012)

Nieuwsbrief tip: Volg soChicken via email (23/01/2012)

 

 

 Voorbeelden . Home . Functies . Wat kost het . Over ons . Klanten . Reseller worden . F.A.Q. . Nieuws . Contact

Bekijk demo . Gratis uitproberen!. Klant worden
 
Powered by WebActive : ICT Oplossingen die werken voor u en uw klanten